Borusan’ın hedefinde ‘İklim’, ‘İnsan’, ‘İnovasyon’ var

Borusan Holding CEO’su Erkan Kafadar, sürdürülebilirlik konusunda kendilerine 3 İ’yi hedefe aldıklarını, bunları ‘İklim’, ‘İnsan’, ‘İnovasyon’ olarak belirlediklerini söyledi. Önümüzdeki dönemde karbon vergilerinin ülkemizde kalması için çalışmalar yapılması gerektiğini, bu vergilerin kazandırılması için teşvik edilmesi gerektiğini aktaran Kafadar, ürünlerinin karbon hesaplamasını yapacaklarını ve takip edeceklerini söyledi. Yeşil finansmanın peşinden gittiklerini kaydeden Kafadar, dönüşümün sağlanabilmesi için kaynağa ihtiyaç olduğunu yineledi.

12 Kasım 2021 Cuma 12:09
Borusan’ın hedefinde ‘İklim’, ‘İnsan’, ‘İnovasyon’ var

IICEC Konferansı kapsamında düzenlenen ‘İş Dünyası Perspektifi’ paneline Ahmet Erdem (Ülke Başkanı, Shell Türkiye) moderatörlüğünde, Sinan Ak (CEO, Zorlu Enerji), Kıvanç Zaimler (Enerji Grup Başkanı, Sabancı Holding), Erkan Kafadar (CEO, Borusan Holding), Merve Öztunç (TPS Ülke Lideri, Enerji Dönüşümü, Baker Hughes) ve Hakan Yıldırım (CEO, Sanko Enerji) konuşmacı olarak yer aldı.

Son Güncelleme: 12.11.2021 12:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.