Yapı Kredi'den, kadın çiftçilere özel tarım kredisi kampanyası

Yapı Kredi, toplumsal cinsiyet eşitliği ve sürdürülebilir ekonomik büyüme konusunda önemli çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Banka, bu kapsamda, kadın çiftçilere özel tarım kredisi kampanyası düzenliyor. Yapı Kredi’nin tarımsal üretim gerçekleştiren tüm kadın çiftçi müşterileri, 50.000 TL’ye kadar 24 aya kadar vadede yüzde 1,65 faiz oranı ile tarımsal işletme kredisi kullanabilecek. Kredi açılış ücreti muafiyeti avantajı da sunan bu kampanya, 30 Kasım 2021 tarihine kadar sürecek. 

15 Kasım 2021 Pazartesi 09:41
Yapı Kredi'den, kadın çiftçilere özel tarım kredisi kampanyası

Sürdürülebilir kalkınma için tarımsal üretimi desteklediklerini söyleyen Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Serkan Ülgen, konuyla ilgili şu değerlendirmede bulundu: “Tarım sektörünün kritik öneminin farkındayız. Bu doğrultuda, ülkemizde tarım sektörünün gelişimini ve büyümesini destekleyecek çalışmalar yürütüyoruz. Çiftçilerimizin önündeki sınırları, en uygun ve avantajlı finansal çözümlerimizle kaldırmayı hedefliyoruz. Bununla birlikte, sektörün itici gücü olan kadın çiftçilerimizi de desteklemeyi sürdürüyoruz. Son olarak, kadın çiftçi müşterilerimiz için avantajlı koşullarla tarım kredisi kampanyamızı hayata geçirdik. Böylece, sağladığımız finansman çözümleriyle, sürdürülebilirlik adına da önemli adımlar atmış oluyoruz. Yurdun dört bir yanındaki kadın çiftçilerimizi sürdürülebilir kalkınma ve ekonomik büyüme konusunda destekliyoruz. Önümüzdeki dönemde de tarım sektörünün ve özellikle kadın çiftçilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.