Koroplast’tan çevre dostu, geri dönüştürülebilen ürünler

Koroplast, Pişirme Kağıdı, Killi Bulaşık Süngeri, Streç Film, Geri Dönüşüm Torbası ve Doğada Çözünür Çöp Torbası gibi inovatif, geri dönüştürülebilir, doğal, pratik ve koruyucu ürünleriyle tüketicilerin hayatına dokunuyor.

Hasan Karakurt
Hasan Karakurt
05 Ekim 2022 Çarşamba 10:59
Koroplast’tan çevre dostu, geri dönüştürülebilen ürünler

“Yaşanılabilir Bir Dünya Birlikte Kolay” mottosuyla tüketicilere seslenen Koroplast, çevre bilincini aşılamak, geri dönüşümü ve önemini anlatarak bu konuda alışkanlık oluşturup farkındalık yaratmak için yüzde 100 doğal ve geri dönüştürülebilir ürünleriyle tüketicilerin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor.

Koroplast Doğal Pişirme Kâğıdı, ağartılmamış kendi doğal rengi, vegan ve yanmaz-yapışmaz özelliği sayesinde her türlü yemeği fırın tepsisini kirletmeden ve tepsiyi yıkama derdi olmadan güvenle pişiriyor; yemeklerin sunumunu keyifle yapmanızı sağlıyor.

Killi Bulaşık Süngeri, içinde bulunan kil ve keçedeki lif yapısı ile cilt dostu bir ürün olarak doğal temizlik imkânı sunuyor.

Daha az enerji kullanılarak üretilen, BPA içermeyen, yüzde 100 polietilen Streç Film, her 33 cm’de bir kendinden kesimli olup kolay ve düzgün koparılabiliyor. Gıdaları dış faktörlerden koruyarak hijyenik kalmasını sağlıyor. 

Yüzde 80 geri dönüştürülmüş atıklardan üretilen ve tekrar geri dönüştürülebilen Geri Dönüşüm Torbası, üzerindeki geri dönüşüm ikonlarıyla cam, kâğıt, plastik, metal gibi atıkların kolayca ayrışmasını sağlıyor. Sürdürülebilir bir yaşamı destekleyen Koroplast Doğada Çözünür Çöp Torbası ise yaşanılabilir temiz bir dünya ve gelecek nesiller için doğada çözünerek katkı sağlıyor. İhtiyaca yönelik büzgülü ve büzgüsüz, büyük ve orta boy alternatifleri, sızdırmaz ve yırtılmaz yapısı ile her alanda güvenerek kullanma imkanı veriyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.