Enspire, karbonsuz ekonomi prensibiyle hareket ediyor

2020 yılında Entek Elektrik çatısı altında kurulan Enspire Kreatif Enerji Çözümleri, sıfır emisyon ve tamamen sürdürülebilir enerjiye geçiş politikasıyla karbonsuz ekonomi prensibiyle hareket ediyor. Temiz enerji kullanımını geniş bir tabana yayma hedefiyle yola çıkan Enspire, işletmelere yatırımsız tasarruf imkânı sağlayarak geleceğe daha temiz ve yaşanabilir bir çevre bırakılmasına destek oluyor.

Hasan Karakurt
Hasan Karakurt
19 Kasım 2022 Cumartesi 12:28
Enspire, karbonsuz ekonomi prensibiyle hareket ediyor

Performansa Dayalı Sözleşmeler ile işletmelere yatırımsız tasarruf imkanı sağlayan  Kreatif Enerji Çözümleri, sıfır emisyon ve tamamen sürdürülebilir enerjiye geçiş politikasıyla daha temiz bir çevre için sorumluluk üstleniyor. Enerji verimliliği ve yenilenebilir enerji üretimi projeleri ile birçok alanda yenilikçi ve entegre çözümler sunan Enspire, odağına karbonsuz ekonomi prensibini alarak fosil yakıtlara olan bağımlılığın da önüne geçiyor.

Enspire olarak enerji verimliliğini ve sürdürülebilir enerjiyi odak noktası olarak belirlediklerini söyleyen Entek Elektrik Genel Müdürü Bilal Tuğrul Kaya, “Dünya, yüksek maliyetli, güvenli olmayan, kirletici, değişken fiyatlı fosil yakıtlara olan bağımlılığımızdan kaynaklanan eş zamanlı bir enflasyon krizi ve iklim kriziyle karşı karşıya. Biz, tamamen sürdürülebilir ve karbonsuz enerji üretim modelini benimseyerek daha temiz bir dünya için üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirme gayreti içerisindeyiz. Temiz enerji için Türkiye’de öncüsü olduğumuz bu sorumluluk bilincinin enerji sektöründe yer alan bütün şirketler tarafından ortaya koyulması gerektiğini düşünüyoruz.” dedi.

Son Güncelleme: 19.11.2022 12:31
Anahtar Kelimeler:
Entek ElektrikEnspire
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.