Ülkü Özcan, Türkiye’nin Sürdürülebilirlik Liderleri arasında

Türk Prysmian Kablo yeni bir başarıya imza attı. Türk Prysmian Kablo CEO’su Ülkü Özcan, bu yıl ikincisi açıklanan “Sürdürülebilirlik Liderleri 2022” listesindeki 50 iş insanından biri oldu.

21 Şubat 2022 Pazartesi 14:17
Ülkü Özcan, Türkiye’nin Sürdürülebilirlik Liderleri arasında

Enerji ve telekomünikasyon kabloları sektörünün dünya çapında lideri Prysmian Group'un Türkiye operasyonu Türk Prysmian Kablo, sürdürülebilirlik alanındaki çalışmaları ile sektöründe öncü konumunu sürdürüyor. Türk Prysmian Kablo CEO’su Ülkü Özcan, Fast Company Dergisi tarafından hazırlanan “Sürdürülebilirlik Liderleri 2022” listesine girerek Türkiye’nin lider isimleri arasında yer aldı. Türk Prysmian Kablo, CEO’su listeye giren tek kablo firması olarak öne çıktı.

Sürdürülebilirlik konusuna öncülük eden, bu alanda şirketinde ve toplumda fark yaratan 142 yöneticinin aday gösterildiği çalışmada; “yürütülen projeler, alınan sonuçlar ve gelecek planları” gibi somut kriterler bazında değerlendirme yapıldı.

Türkiye’nin yanı sıra çeşitli ülkelerden iş insanı ve uzmanların yer aldığı 35 kişiden oluşan seçici jürinin nihai değerlendirmesiyle 2022’ye damgasını vuracak olan 50 sürdürülebilirlik lideri belirlenmiş oldu. Seçici jüri üyeleri arasında özel sektör, akademi ve STK’ları temsilen Türkiye’den birçok önemli ismin yanı sıra biyoçeşitlilik, çevre ve yönetişim gibi alanlarda çalışmalarıyla öne çıkan uluslararası isimler de yer aldı.

Son Güncelleme: 21.02.2022 14:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.