Voltrun, Denizli’de 3. Şarj İstasyonunu Açtı

Elektrikli araç şarj ağı sektörünün güçlü markalarından Voltrun, Denizli’nin gözde ilçelerinden Pamukkale’de şarj hizmeti sunmaya başladı.

Hasan Karakurt
Hasan Karakurt
06 Nisan 2022 Çarşamba 17:06
Voltrun, Denizli’de 3. Şarj İstasyonunu Açtı


Elektrikli araç şarj çözümleri alanında Türkiye’nin önde gelen markalarından Voltrun, kullanıcılarına kesintisiz sürüş deneyimi sunmak amacıyla ülke çapında şarj istasyon ağını genişletmeye devam ediyor. Voltrun, son olarak Denizli’deki Tripolis Hotel Pamukkale’de elektrikli şarj istasyonunu faaliyete geçirdi.

Voltrun, yeni nesil ulaşım teknolojisi elektrikli araçlar için uluslararası standartlarda şarj çözümleri geliştirmeye devam ederken, mobil uygulaması ile kullanıcıların self-servis şarj hizmeti almalarını sağlıyor. Voltrun mobil uygulamasında olan şarj istasyon haritası üzerinden şarj noktalarına erişebilen sürücüler, araçlarını karekod ile şarj edebiliyor, hizmet bedellerini de güvenli ve hızlı bir şekilde ödeyebiliyorlar.

Voltrun, 2011’den bu yana ülkemizde şarj operatörlüğü hizmetini sağlayan sektörün ilk oyuncularından biri olma özelliğini taşıyor.
Voltrun Genel Müdürü Berkay Somalı konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Elektrikli araç kullanımının artması ve seyahatlerin sorunsuz yapılabilmesi için şarj istasyonlarının yaygınlaşması çok önemli. Biz de Voltrun olarak ülke çapında şarj ağımızı genişletmek için yatırımlarımıza devam ediyoruz.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.