Apsiyon Yeşil ile Doğa Dostu Dijital Kartvizit uygulaması

Apsiyon Yeşil ile sürdürülebilir bir dünya için adım atan marka, bu kapsamda Doğa Dostu Dijital Kartvizit uygulaması ile farkındalık bilincine destek olacak. Şirketteki çalışanların kullanacağı kartvizitler, iş ortaklarına ve kullanıcılara hediye edilecek. Apsiyon Blog’a dahil edilen Apsiyon Yeşil kategorisinde ise kullanıcıların bireysel tüketimlerini azaltmalarına yönelik içerikler yayınlanacak.

Hasan Karakurt
Hasan Karakurt
05 Aralık 2022 Pazartesi 13:30
Apsiyon Yeşil ile Doğa Dostu Dijital Kartvizit uygulaması

Apsiyon Kurucu Ortağı ve CEO’su Kudret Türk yeni proje ile gerçekleşecek faaliyetleri şöyle sıraladı: “Apsiyon olarak 10 yıllık tecrübemizden ve bugüne kadar başardıklarımızdan hareketle, gururla söyleyebiliriz ki; iyi bir etki alanına ve güce sahibiz. İşte tam da bu nedenle; ülkemizde ve dünyada yaşanacak bir dönüşümün, ailemizden iş ortaklarımıza, kullanıcılarımıza ve destekçilerimize yayılacağına inanıyoruz. Bu motivasyonla, bu yıl Apsiyon Yeşil’i hayata geçirdiğimizin müjdesini veriyoruz. Daha fazla istihdam yaratmak, çalışanlarımızın kişisel gelişimine ve eğitim hayatına destek olmak, hayat standartlarını iyileştirmeye katkı sağlamak, yönetim kadrolarında kadın çalışanlarımıza daha fazla yer vermek, toplumsal cinsiyet eşitliğini gözetmek, çalışanlarımız adına köy okullarındaki çocuklarımızın eğitimi için bağışta bulunmak, özel günleri iş ortaklarımız adına fidan bağışında bulunarak kutlamak, ofis içindeki tüketimlerimizi ve hibrit çalışma modeli ile dünya üzerindeki karbon ayak izimizi azaltmak, ekip arkadaşlarımızla spor yapmak ve spor yapmaya teşvik etmek şeklinde özetleyebilirim.”

Son Güncelleme: 05.12.2022 13:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.