Avatar'ın yıldızları, çevreci kıyafetlerle galaya katıldı

Avatar 2: The Way of Water filminin galasında eco-couture akımına uyan yıldızlar, özel tasarım kıyafetleri sergiledi.

Hasan Karakurt
Hasan Karakurt
16 Aralık 2022 Cuma 14:45
Avatar'ın yıldızları, çevreci kıyafetlerle galaya katıldı

Sürdürülebilir ve özel dikim kıyafetleri taşıyan filmin yıldızları Zoe Saldaña, Henry Cavill, Suzy Amis Cameron ve James Cameron, TENCEL™ ve RCGD Global’in sürdürülebilir ve döngüsel moda anlayışını Tyler Ellis, Hunstman ve Vivienne Westwood tasarımlarıyla kırmızı halıda sergiledi. 

Lenzing AG Pazarlama ve Markalamadan Sorumlu Global Başkan Yardımcısı Harold Weghorst, şunları söyledi: “Kırmızı halı etkinlikleri daha geniş kitlelere ulaşmanın yanı sıra modanın sürdürülebilir olabileceğini gösterebilme konusunda bizlere mükemmel bir platform sunuyor. Herkese örnek olarak hep birlikte moda ve tekstil endüstrisini daha sürdürülebilir ve döngüsel bir geleceğe taşıyabiliriz.” 

RCGD Global CEO’su Samata Pattinson ise şunları söyledi: Avatar 2, kalplerimize dokunan ve sürdürülebilirlik konusunda da çok önemli mesajlar veren bir film. Oscar Töreni’nin ötesine taşıdığımız bu ilk kırmızı halı etkinliğimizde, filmin ana temasını da yansıtan bir biçimde çevre bilincine sahip modanın yanı sıra kumaş alanındaki inovasyonları da yansıtmak istedik”.

Los Angeles galasında filmin başrol oyuncusu Zoe Saldaña, RCGD Global x TENCEL™’in sürdürülebilir kampanyasını, doğada çözünebilir TENCEL™ elyaflardan üretilen astar kumaşının kullanıldığı Tyler Ellis imzalı siyah bir gece çantasıyla kırmızı halıda boy gösterdi. Aynı etkinlikte İngiliz oyuncu Henry Cavill, Huntsman tarafından TENCEL™ Lyocell elyafları kullanılarak dikilen sivri yakalı ve düz cepli kruvaze bir ceket giydi. 

Son Güncelleme: 16.12.2022 17:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.