Bosch Termoteknoloji, “Tasarruf Candır” oyunuyla tasarruf bilinci oluşturuyor

Bosch Termoteknoloji, 31 Ekim Dünya Tasarruf Gününü anlamlandırmak üzere Tasarruf Candır oyununu çocukların ve ebeveynlerin kullanımına sundu. Çocukların ebeveynleriyle birlikte oynayarak tasarruf hakkında farkındalığa sahip olmalarını hedefleyen oyun, 31 Ekim tarihinde başladı ve iki hafta boyunca yayında kalacak.

03 Kasım 2021 Çarşamba 10:32
Bosch Termoteknoloji, “Tasarruf Candır” oyunuyla tasarruf bilinci oluşturuyor


www.tasarrufcandir.com web sitesi üzerinden giriş yapılan oyununda kullanıcılar bir evin odaları içinde gezerek odalardaki görevleri tamamlıyor. Her odada faydalı birçok tasarruf ipucu bulunuyor. Bu adımları takip eden kullanıcılar “TasarrufluCan” unvanını alıyor ve puanlarına göre sertifika almaya hak kazanan kullanıcılar dilerlerse sosyal medya hesaplarından sertifikalarını paylaşabiliyor. Oyunla birlikte  tasarruf kavramının daha fazla çocuğa ulaşmasını hedefleyen Bosch Termoteknoloji, yarışma sonundaki başvuru formunu dolduran ilk 500 katılımcıyı Online Tasarruf Şenliği’nde ağırlayacak. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.