Kelebek'ten çevre dostu koltuk

Kelebek Mobilya, çevreye duyarlılık konusunda estetik tasarımların yanı sıra daha sürdürülebilir tasarımlar üzerinde çalışmaya devam ediyor. Küresel ısınma, su kaynaklarının azalması, kimyasal atık sorunları ve ekoloji konularına yönelik üretimlerini hassasiyetle sürdüren Kelebek Mobilya, koltuk tasarımlarına geri dönüştürülmüş kumaşları ekledi. Çevre dostu ve ekstra konfor sağlayan kumaşlar, Kelebek Mobilya’da ilk olarak yeni Angelic Koltuk Takımı ile görücüye çıkacak. Çevre dostu koleksiyonlar ilerleyen dönemde Kelebek Mobilya’nın diğer koleksiyonunda da yerini alacak.  

13 Ekim 2021 Çarşamba 08:40
Kelebek'ten çevre dostu koltuk

Geri dönüştürülmüş kumaşlar; kumaş ve plastik malzemelerin fiziksel ve kimyasal reaksiyonlarla yeniden işlenmesi ile elde ediliyor. Sürdürülebilir işlemler sonrası kullanıma hazır hale gelen kumaşlar, uzun ömürlü ve hijyenik olmasının yanı sıra düşük karbon emisyonu sayesinde çevre dostu olma özelliği kazanıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.