Sınıfının ilk elektrikli forklifti; Yeni E100-E180

Linde MH, 10 t ila 18 t maksimum yük kapasitesine sahip Yeni E100 – E180 model elektrikli modeliyle sınıfının ilk forklifti özelliğini taşıyor. .

Hasan Karakurt
Hasan Karakurt
04 Temmuz 2022 Pazartesi 16:50
Sınıfının ilk elektrikli forklifti; Yeni E100-E180

Yeni E100 – E180 dizel, LPG, CNG modellerin gücü ile elektrikli forkliftlerin çevre dostu, sessiz ve dinamik sürüş tarzını bir araya getiriyor.

 Yeni E100 – E180 model elektrikli forkliftler, zorlu uygulamalar için çok uygun ve aynı zamanda hafif ve orta ölçekli uygulamalar için de uygun maliyetli bir seçenek olarak müşterilere rekabet avantajı sağlayabilmesi için son teknolojiye sahip birçok bileşenle donatıldı.

Tesislerde malzeme akışının (İntralojistik) giderek gelişmesi ve daha karmaşık hale gelmesiyle, birçok şirket sürdürülebilir enerji sistemlerini kullanan ürünleri tercih ediyor. Yeni E100 – E180 model elektrikli forkliftlerin çalışma sırasında karbon ayak izinin, dizel motorlu veya LPG motorlu forkliftlere göre çok daha düşük olması onları çevre dostu olmalarını sağlıyor.

 

Sınıfının ilk elektrikli forklifti

Linde MH’nin E100 - E180 model elektrikli forkliftleri, ağır hizmet segmentinde hem sınıfının en güçlüleri hem de  ilk elektrikli forklift olma özelliğinde.

Linde MH’nin yeni E100- E180 elektrikli forklift modelleri tasarım konsepti açısından benzersiz. Yeni ürün yelpazesinde yer alan birbirinden tamamen bağımsız iki ayrı tahrik hattı sürüş performansını en üst düzeye çıkarıyor. Bu yenilikçi tasarım bu sektörde ilk kez Linde MH tarafından kullanıldı.

Sonuç olarak; Linde MH’nin en son teknolojileri kullanarak geliştirdiği 10 tondan 18 tona kadar taşıma kapasitesine sahip yeni nesil E100 – E180 modelleri, maksimum performans, güç ve dayanıklılığı sayesinde yüksek çalışma kapasitesi sunuyor.

Konfor, Ergonomi ve Güvenlik Bir Arada

Yeni nesil E100-E180 modelleri, operatörü sarsıntı ve titreşimlere karşı daha fazla koruyacak ve çalışma şartlarını daha kolaylaştıracak şekilde tasarlandı ve geliştirildi.  Zorlu şartlarda uzun vardiyalar halinde çalışan operatörlerin yorulmadan çalışabilmesi, işlerin sürdürülebilirliğini de üst seviyeye çıkarıyor.

Buna ek olarak E100-E180 modellerinin yenilikçi şasi tasarımı, operatöre her yönde olağanüstü görüş açısı sağlıyor. Özellikle kuvvetlendirilmiş cam tavan, büyük yüklerin kaldırılması sırasında daha geniş görüş açısına sahip olmasına, bu sayede hem kendi hem de etrafı için daha güvenli bir çalışma ortamı yaratmasını sağlıyor.

Uygulamalarınıza En Uygun Enerji Çözümü

Yeni ürün portföyü, enerjilerini iki adet kurşun asit veya iki adet lityum iyon aküden alıyor. Bu sayede hem hafif ve orta ölçekli uygulamalar için uygun maliyetli bir seçenek hem de zorlu görevler ve yoğun kullanım için tasarlanmış seçenekler arasında karar verebiliyor.

Bunların yanı sıra 7/24 kullanım için hızlı akü değişimi de mümkündür. Güçlü elektrik motorları sayesinde, yeni seri, Linde MH’nin bugüne kadarki en güçlü forklift serisi olan dizel forkliftlerden performans bakımından hiçbir şekilde geri kalmıyor.

Daha Kolay ve Hızlı Servis İmkanı

Yeni ağır hizmet ürün yelpazesinde, daha kolay ve hızlı servis verilebilmesi için tasarlanmıştır. Öne eğilebilen kabin sayesinde tüm bileşenlere kolayca erişilebilir, böylece onarımlar basitleşir ve bakımla ilgili duruş süreleri azalıyor.

Standart bileşenlere ulaşım da rahat olduğundan, aküler birkaç dakika içinde değiştirilebilir. Ek donanım değiştirmeye gerek kalmadan, herhangi bir zamanda kurşun asit ve lityum iyon aküler arasında geçiş yapmak da mümkün.

Buna ek olarak, arıza teşhisi ve ekipman yazılımı güncellemeleri servis teknisyeninin forkliftin başında bilfiil olmadan, uzaktan da gerçekleştirilebilmekte, bu sayede servis maliyetlerinizin ve planlı/plansız duruş sürelerinin düşürülmesine yardımcı oluyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.