Brambles COP26 açılış töreninde Terra Carta Mührü'nü aldı

CHEP markasıyla faaliyet gösteren lider tedarik zinciri lojistik şirketi Brambles, Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Konferansı’nda (COP26) Galler Prensi’nin Terra Carta Mührüne layık görüldü. Üst düzey CHEP temsilcileri strateji ve vizyonlarını Sürdürülebilir İnovasyon Forumu’nda paylaştı.

Mutlu Doğan
Mutlu Doğan
09 Aralık 2021 Perşembe 16:29
Brambles COP26 açılış töreninde Terra Carta Mührü'nü aldı

CHEP markasıyla faaliyet gösteren lider tedarik zinciri lojistik şirketi Brambles, Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Konferansı’nda (COP26) Galler Prensi’nin Terra Carta Mührüne layık görüldü. Üst düzey CHEP temsilcileri strateji ve vizyonlarını Sürdürülebilir İnovasyon Forumu’nda paylaştı.

Weybridge, Birleşik Krallık, CHEP markasıyla faaliyet gösteren lider tedarik zinciri lojistik şirketi Brambles, 2021 Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Konferansı’nın (COP26) açılış töreninde Terra Carta Mührü aldı. Galler Prensi tarafından verilmeye başlanan Terra Carta Mührü, inovasyona öncülük eden ve gerçek anlamda sürdürülebilir piyasalar oluşturulması yönünde kararlılık ve inisiyatif gösteren küresel şirketleri ödüllendiriyor 2021 yılının ocak ayında başlatılan ödül programı Doğa, İnsanlar ve Gezegen için bir kurtarma planı teşkil eden Terra Carta ile aynı hedefleri paylaşan şirketlere ödül veriliyor. Brambles bu prestijli mührü alan 45 şirket arasında yer alıyor.

Brambles CEO’su Graham Chipchase şunları söyledi: “Sürdürülebilirlik yaklaşımımız iklim ve doğa olumlu bir geleceğe doğru yönelim konusunda Terra Carta’da belirtilen ilkelerle uyumludur, dolayısıyla bu şekilde takdir edilmekten büyük memnuniyet duyuyoruz.”

Şirket ayrıca COP 26 kapsamında düzenlenen ve üst düzey şirket temsilcilerinin rejeneratif tedarik zincirleri ve tedarik zinciri oyuncularının Paris İklim Anlaşması şartlarını nasıl yerine getirebilecekleri konusunda bilgi ve vizyonlarını paylaştıkları Sürdürülebilir İnovasyon Forumuna da katıldı.

Brambles Küresel Sürdürülebilirlik ve EMEA Hükümet İlişkileri Şefi ve Başkan Yardımcısı Juan Jose Freijo, iklim krizinin ele alınmasında biyoçeşitlilik ve doğanın önemine odaklanan bir panelde Coca-Cola, E.ON, WWF ve Schmidt Ocean Institute’den konuşmacılarla bir araya geldi.

EMEA Hükümet İlişkileri Şefi ve Başkan Yardımcısı Juan Jose Freijo, konuyla ilgili olarak : “Özel sektör güçlü rejeneratif tedarik zincirlerinin oluşturulmasında çok önemli bir role sahiptir.“Eğer gerçek anlamda olumlu bir etki yaratmak istiyorsak bu etkinin tüm tedarik zinciri genelinde yaratılması gerekir. Bu rejeneratif vizyonu hayata geçirebilmek için tedarik zincirinde faaliyet gösteren şirketlerin yanı sıra hükümetler, sivil toplum kuruluşları, vatandaşlar ve tüketicilerle de iş birliği yapmamız gerekir” dedi.

CHEP Kuzey Avrupa Başkan Yardımcısı Matt Quinn, ‘Tedarik Zincirleri ve Döngüsel Üretim - Emisyon Azaltımının Sağlanması’ konulu panelde BMW Group, Coca-Cola Europacific Partners, Johnson Controls ve Roland Berger’den uzmanlarla birlikte açılış konuşmacısıydı. CHEP Automotive Başkan Yardımcısı Murray Gilder, Avere, Connected Kerb ve BMW Group’dan liderlerle birlikte elektrikli araçlara (EV) toplu geçişin nasıl hızlandırılabileceği ve EV altyapısının uygulamaya geçirilmesindeki mevcut kısıtlamalar başlıklı konuların ele alındığı bir panel tartışmasına katıldı.

Son olarak Brambles Baş Finans Sorumlusu Nessa O’Sullivan ise McKinsey & Company tarafından düzenlenen ‘Doğaya nasıl yatırım yapılır’ başlıklı panelde, açılış konuşmacılarından biriydi. Katılımcılar, net sıfır emisyona geçişin çok önemli bir ayağını oluşturan doğal varlıklara nasıl yatırım yapılacağı sorusunu ele aldı.

Anahtar Kelimeler:
BramblesCHEP
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.