Künye

BİZ KİMİZ

yesilmutabakathaber, meslekte 20 yılı aşkın deneyime sahip gazeteciler tarafından yayınlanıyor. İlkeli ve bağımsız yayıncılıktan taviz vermeden, mesleğinin hakkını veren kadro ile yayın hayatına devam eden yesilmutabakathaber, internet yayıncılığında fark yaratan bakış açısıyla uzun yıllar var olmayı hedefliyor.

HANGİ AMACA HİZMET EDİYORUZ

AB’nin öncülüğünde gelecek 30 yıla damga vuracak Yeşil Mutabakat alanındaki gelişmeleri kamuoyuna duyurmak hazırlanan yesilmutabakathaber, önemli platformlarından biri olmayı amaçlıyor. Firmaların çevre ve sürdürebilirlik alanında yaptıkları çalışmaları kamuoyuna duyurarak, bu konuya olan ilginin ve farkındalığın artmasına hizmet ediyor.

TÜRKİYE’DE İLK VE TEK

Türkiye’nin bu alanda ilk ve tek yayını olan yesilmutabakathaber, etki alanını genişleterek devam etmeyi amaçlıyor. Teknolojinin ve iletişim kanallarının tümünü etkin kullanmayı amaçlayan yesilmutabakathaber, dijital yayıncılığın başarılı örneklerinden biri olma yolunda ilerliyor.

ARI

Eko sistemin devamını sağlayan canlılardan biri olarak öne çıkan arı, endüstriyel yönüyle de insan hayatında önemli bir yer tutuyor. ‘Döngüsel Ekonomi’nin doğadaki bir karşılığı olarak gördüğümüz arıyı, sitemizin de logosu olarak belirledik.

YEŞİLMUTABAKATHABER.COM

imtiyaz sahibi / Grantee

LOCA MEDYA ORG. REK: HİZ: LTD. ŞTİ.

genel yayın yönetmeni / Editor in Chief

Mutlu Doğan
[email protected]

0533 544 30 33

Hasan Karakurt
hasan.karakurt@yesilmutabakathaber.com

0532 402 99 23

editörler / Editors
 

Muhabir / Journalist

selin@yesilmutabakathaber.com

hukuk danışmanı / jurisconsult
Sebahattin Öcal

mali Müşavir / financial advisor
Murat Cihan Karabay

grafik uygulama / graphic design

Erhan Aydın