Vodafone Türkiye, ISO 14001belgesi aldı

Vodafone Türkiye, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi sertifikasyon sürecini başarıyla tamamlayarak Grub içinde ISO 14001 sertifikası alan üçüncü ülke oldu. 

Hasan Karakurt
Hasan Karakurt
28 Aralık 2022 Çarşamba 18:47
Vodafone Türkiye, ISO 14001belgesi aldı

Vodafone Türkiye’nin yaklaşık 25 bin baz istasyonu ile Esenyurt, Tuzla, İzmir, Ankara ve Adana’da bulunan teknoloji merkezleri ve faaliyet gösterdiği binaları ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi’ne dahil edildi. Bu gelişmeyle birlikte Vodafone Türkiye, Vodafone Grubu içinde, İrlanda ve İngiltere’nin ardından ISO 14001 sertifikası alan üçüncü ülke oldu.   

ISO 14001 sertifikasyon sürecini değerlendiren Vodafone Türkiye CEO’su Engin Aksoy şunları söyledi: “Amaç odaklı bir şirket olarak tüm dünyada operasyonlarımızdan kaynaklı çevresel etkimizi azaltma hedefiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ekonomik ve sosyal kalkınmada sürdürülebilirlik önemli rol oynuyor. Bireylerden kurumlara herkesin çevreyi en doğal halinde tutabilecek davranışlar sergilemesi, insan ve ticari faaliyetler sonucunda zarar gören ya da yok olan ekolojik çevreyi geri kazanmaya yönelik faaliyetlerde bulunması önem taşıyor. Bu bakış açısıyla yola çıkarak tüm baz istasyonlarımızı ve teknoloji merkezlerimizi kapsayacak şekilde 2021 yılında başlattığımız ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi sertifikasyon sürecini başarıyla tamamladık. Sahadaki uygulamalarımız ve farkındalık çalışmalarımız ile denetleme kuruluşlarından büyük takdir gördük. Vodafone Grubu içinde ISO 14001 sertifikası alan üçüncü ülke olduk. Bu sertifikayla birlikte, uluslararası alanda çevre dostu bir kuruluş olduğumuzu kanıtlamış ve tescillemiş olduk. Büyük bir gayret ve özveriyle çalışarak sertifikasyon sürecimizi başarıya ulaştıran ekiplerimize teşekkür borçluyuz. Vodafone olarak, çevresel etkimizi azaltmaya yönelik yatırımlarımıza devam edeceğiz.”

Anahtar Kelimeler:
Vodafone TürkiyeISO 14001
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.