Yünsa'dan enerji verimliliğini arttıracak yatırım

Yünsa, 1,7 milyon Euro’luk yatırım kararı aldı. 24 adet dokuma tezgahı ve 2 adet büküm makinesi yatırımı ile sürdürülebilir bir gelecek için çok önemli bir adım daha attıklarına dikkat çeken Yünsa Genel Müdürü Mustafa Sürmegöz, “Enerji tasarrufu da sağlayacak yeni makine ve ekipman yatırımlarını devreye aldığımızda karbon ayak izini azaltma konusunda da gelişme kaydedeceğiz” dedi.

Hasan Karakurt
Hasan Karakurt
20 Temmuz 2023 Perşembe 11:14
Yünsa'dan enerji verimliliğini arttıracak yatırım

50’yi aşkın ülkede 400’ün üzerinde moda ve hazır giyim firmasına hizmet veren Yünsa, 24 adet dokuma tezgahı ve 2 adet büküm makinesi yatırımı yapma kararı aldı. Büküm makinesi yatırımının 2023 sonunda, dokuma tezgahı yatırımının ise Ocak 2024’te tamamlanması öngörülüyor. Toplam 1,7 milyon Euro’luk yatırım ile teknik firede düşüş ve üretim kapasitesinde artış sağlanması hedefleniyor.

Yatırımla ilgili ayrıntıları paylaşan Yünsa Genel Müdürü Mustafa Sürmegöz, sağlanacak kapasite artışıyla birim enerji tüketimi ve teknik firelerin azaltılacağını, böylece maliyetlerin de düşeceğini dile getirdi. Sürmegöz, “Yaptığımız bu yatırımla enerji verimliliğinde ve birinci kalite kumaş üretim oranımızda da artış bekliyoruz. Böylelikle müşteri memnuniyeti ve çalışan verimliliği de artırılmış olacak. Hayata geçirdiğimiz yatırımlar ile sürdürülebilir bir gelecek için önemli adımlar atarken, verimlilik düzeyini ve kalitesini yükselterek üretim kapasitesini arttırıyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
YünsaMustafa Sürmegöz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.