Samsung 10 milyon doları aşkın bağış topladı

Samsung Electronics, BM'nin belirlediği 17 SKA’ya ulaşılması için toplanarak UNDP’ye aktarılan bağışın 10 milyon USD’yi aştığını duyurdu.

Hasan Karakurt
Hasan Karakurt
27 Aralık 2022 Salı 19:34
Samsung 10 milyon doları aşkın bağış topladı

2015 yılında BM tarafından ortaya konan Küresel Amaçlar, 2030 yılına kadar daha eşitlikçi, adil ve sürdürülebilir bir dünya inşa edilmesine yönelik iddialı bir plan sunuyor. 17 Küresel Amaç, eşitsizlik, iklim değişikliği, ekosistem bozulması, eğitim ve diğer acil küresel sorunlara yönelik iş birliğini ve kolektif olarak harekete geçmeyi teşvik ediyor. Samsung, 2019 yılında UNDP ile yaptığı iş birliği kapsamında, Küresel Amaçlar’ı desteklemek ve yenilikçi çözümler ortaya koymak amacıyla ‘Global Goals’ uygulamasını geliştirdi. Dünyanın her yerindeki milyonlarca insandan oluşan Galaxy topluluğu da bu uygulamayı kullanarak hareketin bir parçası olmayı sürdürüyor. 

Anahtar Kelimeler:
Samsung Electronics
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.