Borusan Sürdürülebilir Fayda Programı’na başvuru için son gün 21 Ağustos

Borusan Holding ve Impact Hub İstanbul iş birliği ile gerçekleştirilen Borusan Sürdürülebilir Fayda Programı’nın ikinci döneminde “Birlikte İyileşiyoruz” mesajıyla deprem bölgesindeki toplumsal ve çevresel meselelerin çözümüne yönelik orta ve uzun vadede yeniden inşa sürecine katkı sağlamayı amaçlayan projeler desteklenecek.  

Hasan Karakurt
Hasan Karakurt
14 Ağustos 2023 Pazartesi 11:08
Borusan Sürdürülebilir Fayda Programı’na başvuru için son gün 21 Ağustos

Programın 2. dönem odak alanları arasında; eğitim, eşitsizliklerin azaltılması, geçim kaynakları ve iş olanakları, çevre ve ekoloji yer alıyor.  Odak alanları doğrultusunda desteklenecek projeler vasıtasıyla bölge halkının yaşadığı problemlere yönelik çözüm sağlanması, deprem bölgelerinden farklı illere göç edenlerin kendi şehirlerine yeniden dönüşlerine katkı olması ve bölgenin yeniden inşası için orta ve uzun vadede teşvik edilmesi hedefleniyor. 

Programa başvurular https://surdurulebilirfayda.com/ sitesinden 21 Ağustos’a kadar yapılabiliyor. Projelerin değerlendirilmesinin ardından, Eylül ayında desteklenecek projeler belli olacak. Eylül 2023 – Şubat 2024 arasında ise hibe desteği, kapasite geliştirme ve mentorluk etkinlikleri, katılımcı buluşmaları, ve değerlendirme görüşmeleri yapılacak. Mart ayında ise proje teslimleri gerçekleştirilecek. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.