İlaçlamada eğitimli personelle çevresel kirliliğin önüne geçilebiliyor

Bilinçli haşere kontrol uygulamaları için nitelikli insan kaynağının oluşturulması gerektiğine dikkat çeken İlaçlat CEO’su Yüksek Kimyager Yılmaz Seçkiner, “Sektördeki biyosidal ürün çalışmalarında (eğitimli personelin yapacağı bilinçli uygulamalarla çevresel kirliliğin önüne geçmek. Özellikle son zamanlarda Avrupa ve ABD’de gündemde olan “sürdürülebilir çevre” çalışmaları konuşuluyor. Bu noktada, Haşere Kontrol Sektörü’nde de sürdürülebilir çevre yaratmak adına bilinçli ve eğitimli çalışanların olması büyük önem arz ediyor. Konuya ilişkin biz de firma olarak sürdürülebilirlik farkındalığımızla beraber “Online Akademi” uygulamamızla çalışanlarımıza bilinç kazandırabilmek ve kendi gelişimlerine katkı sağlayabilmek adına çevrimiçi eğitim desteği veriyoruz” diye konuştu. 

05 Kasım 2021 Cuma 09:59
İlaçlamada eğitimli personelle çevresel kirliliğin önüne geçilebiliyor

Hizmet sektörü içerisinde çalışan eğitiminin önemine vurgu yapan Seçkiner, “Haşere kontrol ve dezenfeksiyon uygulamalarında kullanılan kimyasalların çevreye zararlı etkilerini en aza indirgemek adına yapılabilecek en önemli uygulamalar eğitim ve nitelikli iş gücü ile ürün ve hizmetler üretmekten geçiyor. Bu anlamda, Online Akademi kapsamında verilen eğitimlerin en büyük avantajı ise eğitimli personelin yapacağı bilinçli uygulamalarla çevresel kirliliğin önüne geçmek olacak. Dünya’da yaşanan çevresel sorunlara önlem almak ve çevreye zarar vermeden çözüm yaratmak adına eğitimi odak noktamıza alıyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.