Biyolojik Çeşitlilik Sözleşmesi 15. Taraflar Konferansı başladı

Sürdürülebilir bir dünya için oldukça önemli olarak görülen Biyolojik Çeşitlilik Sözleşmesi 15. Taraflar Konferansı, Çin’de başladı. Konferans Sekreterliği tarafından yayımlanan bildiriye göre, 11-15 Ekim günlerinde çevrim içi ve çevrim dışı olarak düzenlenen toplantıda, küresel biyoçeşitliliğin korunması yönünde önümüzdeki 10 yılda hayata geçirilecek hedefleri ve yolları kapsayan 2020 Sonrası Küresel Biyoçeşitlilik Çerçevesi oluşturulacak.

11 Ekim 2021 Pazartesi 17:35
Biyolojik Çeşitlilik Sözleşmesi 15. Taraflar Konferansı başladı

Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping de Biyolojik Çeşitlilik Sözleşmesi 15. Taraflar Konferansı Liderler Zirvesi’ne video konferans yöntemiyle katılarak konuşma yapacağı açıklandı. Konferans sırasında üst düzey toplantılar, ekolojik medeniyet forumu gibi faaliyetler yapılacak; 13 Ekim ve 15 Ekim’de iki önemli basın toplantısı düzenlenecek.

Dünyanın farklı ülkelerindeki 169 medya kuruluşundan gelen 800’den fazla muhabirin çoğunun Kunming’e ulaştığı kaydedildi.

Son Güncelleme: 11.10.2021 17:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.