“İklim Krizi ve Pandemi Döneminde Bina Mekanik Sistem Adaptasyonu” paneli

TTMD, MTMD ve Borusan Mannesmann ev sahipliğinde hayata geçen ve farklı sektörlere değer katacak fikirlerin paylaşımına fırsat tanıyan MechTalks etkinliklerinin ilki 25 Kasım 2021 tarihinde düzenleniyor. Sait Halim Paşa Yalısı’ndan canlı yayınlanacak etkinliği, izleyiciler internet üzerinden takip edebilecek. “İklim Krizi ve Pandemi Döneminde Bina Mekanik Sistem Adaptasyonu” teması ile düzenlenecek MechTalks’ta panelistler arasında Filiz Pehlivan, Mustafa Bilge, Burak Rıza Toraman, Hüseyin Erdem ve Meriç Sapçı yer alacak. Değişen iklim şartları ve post-pandemi dönemine dair öngörülerin yanı sıra geleceği bugünden yakalamak için alınacak aksiyonlar ve eylem planları üzerine panelistler değerli görüşlerini paylaşacak. MechTalks moderatörlüğünü ünlü TV sunucusu Merve Yıldırım gerçekleştirecek, AKUT Kurucusu Nasuh Mahruki ise konuk konuşmacı olarak vizyoner bir sunum yapacak.  

05 Kasım 2021 Cuma 17:29
“İklim Krizi ve Pandemi Döneminde Bina Mekanik Sistem Adaptasyonu” paneli

İzleyicilerin internetten canlı olarak izleyebileceği MechTalks sponsorları arasında Birleşim Mühendislik, Daikin, Doğu İklimlendirme, Form, İSİB, Systemair, Trox, Üntes ve Viessmann bulunuyor. 

Son Güncelleme: 05.11.2021 17:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.