Arçelik, sürdürülebilirlikte dünyada ilk 20'ye girdi

Dünyanın en sürdürülebilir şirketlerini sıraladığı “Global 100” listesine üçüncü kez girme başarısını gösteren Arçelik, “Real Leaders Top 300 Impact Companies” listesinde de bu yıl sıralamasını daha da yükseğe taşıyarak, ilk 20’de yer aldı.

Hasan Karakurt
Hasan Karakurt
23 Ocak 2023 Pazartesi 12:12
Arçelik, sürdürülebilirlikte dünyada ilk 20'ye girdi

Arçelik, dünyanın sürdürülebilirlik alanındaki ilk iş ve liderlik dergisi olan ABD merkezli Real Leaders’ın çevreye ve topluma en fazla katkı yapan şirketleri sıraladığı Top 300 Impact Companies listesinde bu yıl üçüncü kez yer aldı. Arçelik, geçen yıl 19’uncu olduğu listede 16’ncı sıraya yükselirken, Arçelik’in Avrupa’da pazar lideri olan Beko markası da bu yıl ikinci kez yer aldığı listede, 20’nci sıradan 17’nciliğe tırmandı. 

Arçelik ayrıca, Toronto merkezli sürdürülebilirlik alanında çalışan medya ve araştırma şirketi Corporate Knights tarafından bu yıl 19’uncu kez hazırlanan “Most Sustainable Corporations in the World- Global 100” listesinde de üç yıl üst üste yer alma başarısını gösterdi. Global 100 sıralamasında çevresel, sosyal ve yönetişim (Enviromental, Social, Governance-ESG) konularını ele almada güçlü performans sergileyen şirketlere yer veriliyor. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.