Kaleseramik ‘Atık Yönetimi’ ile Sürdürülebilirlik İş Ödülü’nü kazandı 

Türkiye yapı malzemeleri sektörünün lider firması Kaleseramik, Sürdürülebilirlik Akademisi tarafından bu yıl 8’incisi düzenlenen Sürdürülebilir İş Ödülleri 2021’de “Geri Kazanım İçerikli Seramik Karo” projesi ile “Atık Yönetimi” kategorisinde ödüle layık görüldü.

05 Aralık 2021 Pazar 11:18
Kaleseramik ‘Atık Yönetimi’ ile Sürdürülebilirlik İş Ödülü’nü kazandı 

Tüm operasyonel süreçlerinde kaynak verimliliğini esas alarak üretim süreçlerinde geri kazanım çalışmalarını geliştirmeye devam eden Kaleseramik, yüzde 70’lerin üzerinde artış sağladığı “Geri Kazanım İçerikli Seramik Karo” projesi ile “Atık Yönetimi” kategorisinde ödül kazandı.

Tüm operasyonel süreçlerde kaynak verimliliği esas alınıyor “İyi Bak Dünyana” felsefemiz çerçevesinde daha eşit, daha adil ve daha yeşil bir dünya için herkesin üzerine sorumluluk düştüğünü savunan Kaleseramik, sürdürülebilir gelecek için etki odaklı döngüsel projelere yaptığı yatırımlarıyla bu misyonu desteklemeye devam ediyor. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.