Schneider Electric, Vestel City’'i verimli hale getirdi

Enerji yönetimi ve otomasyonun dijital dönüşümünde dünya çapında uzman Schneider Electric, Avrupa’nın tek alana kurulu en büyük endüstriyel tesislerinden biri olan Vestel City’i gerçek zamanlı izleme ve kontrol sistemleri ile daha verimli hale getirdi.  Vestel City Schneider Electric Power Monitoring Expert ve Power Scada Expert enerji yönetim yazılımlarının yanısıra, KNX Aydınlatma Otomasyonu ve EcoStruxure Asset Advisor varlık yönetim yazılımları ile önümüzdeki dönemlerde gerçekleştireceği genişlemelere şimdiden hazır hale geldi. Vestel’in bina ve fabrika altyapı yönetimlerini birleştiren projede yeni nesil sensör teknolojileri ve yazılımlar ile donatılmış SM6-36 orta gerilim hücreleri ve akıllı alçak gerilim panoları kullanıldı. 

Hasan Karakurt
Hasan Karakurt
06 Nisan 2022 Çarşamba 16:46
Schneider Electric, Vestel City’'i verimli hale getirdi

Schneider Electric Türkiye, Orta Asya ve Pakistan Bölgesi Servisler Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Dede yaptığı açıklamada “EcoStruxure mimarimiz ile Vestel Fabrikası operasyonel verimlilik sağlarken, enerji tüketimi de önemli ölçüde azalacak. Asset Advisor varlık yönetim yazılımları sayesinde fabrika performansının gerçek zamanlı ölçümü sağlanacak ve toplanan veriler ileri seviye algoritmalar ile analiz edilerek, olası arızalar henüz meydana gelmeden tespit edilecek ve önleyici aksiyonlar hemen devreye alınacak” şeklinde konuştu.   

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.