Goodyear'dan, karayolu taşımacığı için 'Sürdürülebilir Gerçeklik' Araştırması

Goodyear, Sürdürülebilir Gerçeklik Araştırması’nın üçüncüsü için kolları sıvadı. Araştırmayla sektörün sürdürülebilirlik konusundaki yaklaşımını ortaya koymanın yanı sıra filolara sürdürülebilirlik yolculuğundaki başarılarını ve karşılaştıkları zorlukları paylaşma fırsatı da veriyor.  Önceki yıllarda olduğu gibi, araştırma kapsamında tamamlanan her anket için TreeNation yepyeni bir fidan dikecek.

Hasan Karakurt
Hasan Karakurt
12 Mayıs 2023 Cuma 09:47
Goodyear'dan, karayolu taşımacığı için 'Sürdürülebilir Gerçeklik' Araştırması

2022 yılında yapılan araştırma, filoların sürdürülebilirlik konusunda giderek daha bilinçli hale geldiğini ve yatırımların yıldan yıla arttığını ortaya koymuştu. Araştırmaya göre filoların sürdürülebilirliği artık sadece değerli bir sosyal amaç olarak görmekle kalmadığı, aynı zamanda karlılık sağlamakta bir araç olarak değerlendirdiği sonucu alınmıştı.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek araştırma, lojistik ve taşımacılığın geleceğine ilişkin derinlemesine bilgileri bir araya getirerek lojistik sektörü için güvenilir bir bilgi kaynağı haline geldi.

Son Güncelleme: 12.05.2023 10:15
Anahtar Kelimeler:
GoodyearSürdürülebilir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.