Küresel Tedarik Zinciri Karbonsuzlaştırma Direktörlüğü'ne atama

Brambles, Küresel Tedarik Zinciri Karbonsuzlaştırma Direktörlüğü görevine Marisa Sanchez’i getirdi

13 Ekim 2021 Çarşamba 12:19
Küresel Tedarik Zinciri Karbonsuzlaştırma Direktörlüğü'ne atama

Dünyada 60 ülkede CHEP markası adı altında faaliyet gösteren küresel tedarik zinciri çözümleri şirketi Brambles, yeni Küresel Tedarik Zinciri Karbonsuzlaştırma Direktörlüğü pozisyonuna iklim riski ve karbon tecrübesiyle sürdürülebilirlik konusunda uzman Marisa Sanchez’i getirildi.

CHEP markasıyla 60 ülkede faaliyet gösteren küresel tedarik zinciri çözümleri şirketi Brambles, Paris İklim Anlaşmasıyla tutarlı emisyon azaltma hedeflerini gerçekleştirmesi ve Rejeneratif Tedarik Zinciri Hedefleri doğrultusunda yürüttüğü çalışmalarına Küresel Tedarik Zinciri Karbonsuzlaştırma Direktörlüğü pozisyonu kurarak hız kazandırdı. Yeni birimin direktörlüğüne getirilen Marisa Sanchez; danışmanlık, endüstri ve filantropi konularındaki uzmanlığı nedeniyle geniş iklim riski ve karbon tecrübesiyle son derece deneyimli bir sürdürülebilirlik lideri olarak öne çıkıyor. CHEP, Sanchez ile birlikte düşük karbona geçişten kaynaklanan çok sayıdaki iş fırsatından sonuna kadar yararlanılmasına ve şirketin ticari faaliyetlerinin daha da sürdürülebilir hale getirilmesine yardımcı olacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.