Küresel İklim Değişikliği Fotoğraf Yarışması düzenlenecek

Alarko Carrier’ın bu yıl 10.’sunu düzenlediği Küresel İklim Değişikliği Fotoğraf Yarışması’na başvurular 7 Ağustos’ta başlıyor. 24 Eylül’e kadar amatör ve profesyonel tüm fotoğraf tutkunlarının başvurularına açık olacak yarışmada, değişen iklimin dünya üzerindeki etkilerini çarpıcı şekilde yansıtan kareler ödüllendirilecek.

Hasan Karakurt
Hasan Karakurt
31 Temmuz 2023 Pazartesi 08:56
Küresel İklim Değişikliği Fotoğraf Yarışması düzenlenecek

İklimlendirme sektöründe sürdürülebilir çözümler üreten Alarko Carrier’ın, tüm dünyayı etkileyen iklim değişikliği konusunda farkındalık yaratmak amacıyla düzenlediği Küresel İklim Değişikliği Fotoğraf Yarışması 10. yılına merhaba diyor. Küresel iklim değişikliğinin gezegenimizdeki etkilerini en çarpıcı şekilde yansıtan fotoğrafların ödüllendirileceği yarışmaya başvurular, 7 Ağustos’ta başlıyor. Yarışmaya amatör veya profesyonel olarak fotoğrafla ilgilenen herkes katılabiliyor. 24 Eylül’e kadar Alarko Carrier’ın ilgili sosyal medya hesaplarını takibe alan ve çektikleri fotoğrafları #AlarkoCarrierKüreselİklim2023 etiketiyle birlikte @alarkocarrier Instagram veya @alarko_carrier Twitter hesabını etiketleyerek paylaşan tüm fotoğraf tutkunları yarışmaya başvurabiliyor. 

Küresel iklim değişikliğinin ekosistem üzerindeki etkilerini kadrajına alan fotoğrafların değerlendirileceği yarışmada dereceye giren ilk 12 fotoğraf ödüllendirilecek. Yarışmanın birincisi iPhone 14 128 GB cep telefonu ödülünün sahibi olurken yarışmanın ikincisi DJI Mini 3 Pro (DJI RC Ekranlı Kumandalı) Drone, üçüncüsü ise Canon Eos M50 Mark II 15-45mm IS STM Vlogger Kit Vlog fotoğraf makinesi kazanacak. Seçici Kurul tarafından belirlenen; dördüncü, beşinci ve altıncı sırada yer alan üç fotoğraf sahibine Zhiyun Weebill 2 Gimbal ödülü verilecek. Yedinci, sekizinci, dokuzuncu, onuncu, on birinci, on ikinci sırada yer alan altı fotoğraf sahibi ise MediaMarkt’tan 3.000 TL değerinde hediye çeki kazanacak. Bununla birlikte ilk 12’ye giren tüm kazananlara, 12 aylık Atlas Dergisi aboneliği hediye edilecek.

24 Eylül tarihine kadar Instagram ve Twitter’da “herkese açık” şekilde yüklenen fotoğraflar, editoryal elemeden geçirilerek Alarko Carrier’ın mikro sitesine yüklenecek. 25-28 Eylül tarihleri arasında ön eleme kurulu tarafından yapılacak değerlendirmede, en iyi 50 fotoğraf belirlenecek. Ön elemeden geçen fotoğraflar yarışmanın Seçici Kurulu tarafından değerlendirilecek ve en iyi ilk 20 fotoğraf belirlenecek. İlk 20’ye kalan fotoğraflar 29 Eylül – 8 Ekim tarihleri arasında Seçici Kurul tarafından yapılacak final oylamasında değerlendirmeye alınacak. Finale kalan ve ödül almaya hak kazanan yarışmacılar, 16 Ekim 2023 tarihinde Alarko Carrier’ın resmî web sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden duyurulacak.

Yarışmaya katılım koşulları ile ilgili detaylı bilgiye yarisma.alarko-carrier.com.tr adresi üzerinden ulaşılabilir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.