Geri dönüşüm yarışması

2025 senesine kadar plastik ambalajlarının yüzde 100’ünün geri dönüştürülebilir plastikten olmasını sağlamayı planlayan L’Occitane, Değişimin Öncüleri yarışması ile geri dönüşüm yarışması düzenliyor.

Hasan Karakurt
Hasan Karakurt
21 Kasım 2022 Pazartesi 16:46
Geri dönüşüm yarışması

Dokuma sanatçısı Fırat Neziroğlu, Görsel Sanatçı Deniz Sağdıç, Cam Eserleri Sanatçısı Egemen Kemal Vuruşan, Oyuncu Neslihan Yeldan, Yeşil Doğa Programı yapımcısı Güven İslamoğlu, Gazeteci-Yazar Şirin Sever, Yazar Zeynep Bugay, Modacı Ezra-Tuba kardeşler ve L’Occitane Türkiye Genel Müdürü Pınar Akçam’ın jüri üyesi olduğu yarışması için üretilen eserler 31 Aralık 2022 tarihine kadar https://www.loccitane.com.tr/degisimin-onculeri sitesine fotoğraf ve video olarak yüklenebilecek.

“Değişimin Öncüleri” geri dönüşüm yarışması ile Türkiye’nin doğal kaynaklarını korumayı ve sıfır atık ilkesiyle hayatı sürdürülebilir kılmayı hedefliyor. Geri dönüşüm çalışmalarının da sıfır atık mantığıyla geri dönüştürülebilen, herhangi bir marka logosu içermeyen materyallerden yapılmış olması gerekiyor.

Son Güncelleme: 21.11.2022 16:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.