Yurtdışındaki dev projeler çevre dostu İzocam Taşyünü ile yalıtılıyor

İzocam, sağlıklı, güvenli ve tasarruflu yalıtım ürünleriyle ülkemizde olduğu gibi yurtdışında da adından söz ettiriyor. Son olarak Yunanistan’daki Metro Cash&Carry Depolarının inşasında biyo- çözünürlüğü EUCEB ile belgeli, çevre dostu İzocam Taşyünü ürünler tercih edildi.

05 Aralık 2021 Pazar 11:05
Yurtdışındaki dev projeler çevre dostu İzocam Taşyünü ile yalıtılıyor

Türkiye’de yalıtım sektörüne 56 yıldır liderlik eden İzocam, sağlıklı, güvenli ve tasarruflu yalıtım ürünleriyle ülkemizde olduğu gibi yurtdışındaki büyük projelerde de tercih ediliyor. Son olarak Yunanistan’da inşa edilen Metro Cash&Carry depolarının projesinde biyo çözünürlüğü EUCEB ile belgeli, çevre dostu İzocam Taşyünü ürünler kullanıldı.

Yunanistan’daki Metro Cash&Carry Depolarının inşasında toplam 12 bin 500 metrekarelik alan için İzocam Taşyünü Teras Çatı Levhası tedarik edildi. Projeye ürün tedariki, İzocam'ın Yunanistan bayisi ISOREN S.A. tarafından gerçekleştirildi.

Her çeşit ve eğimdeki yürünen veya yürünmeyen teras çatılarda kullanılan İzocam Taşyünü Teras Çatı Levhaları, su yalıtımının altında ısı, ses yalıtımı ve yangın güvenliği sağlıyor.

Türkiye’nin ilk yalıtım firması olarak gelecek nesiller için insan sağlığını ve çevreyi koruma konusunda yalıtım sektörüne liderlik eden İzocam, ülkemizdeki yasaların zorunlu tutmamasına rağmen, yapımında geri dönüşümlü malzemeler kullanılan, insan sağlığına zarar vermediği kanıtlanmış ürünler üretmeye özen gösteriyor. İzocam, 13 yıldır Taşyünü ürünlerde EUCEB sertifikası için yaptığı sürekli yatırımlarla Isı Yalıtım Malzemesi üreticileri içinde ilk olmanın ve bu konuda sektöre liderlik etmenin ayrıcalığını yaşıyor. Sağlıklı yaşamanın her canlının temel hakkı olduğuna inanarak hareket eden İzocam, EUCEB logosunu ambalajlarında da görünür şekilde vurgulamaya özen gösteriyor. Sadece bio ürün kategorisine verilen EUCEB belgesi ve bu belgenin ifade ettiği bio-çözünürlük özelliği, İzocam Taşyünü’nün yenilenen ambalajlarında da ön plana çıkıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.